Logo Prezi University

Prezi Design

Prezi Design

Welkom op de designpagina van Prezi Univeristy. Bij ons ben je aan het juiste adres om een perfecte Prezi te laten ontwerpen. We gaan graag samen met jou aan de slag om een presentatie te ontwerpen die voldoet aan alle eisen. Wij zijn creatief en brainstormen graag samen met jou over het concept. Wanneer het concept staat gaan we aan de slag en wordt dit concept uitgewerkt tot een prachtige Prezi presentatie. Hieronder vind je meer informatie over onze werkwijze.

Sinds april 2017 heeft Prezi een nieuwe versie van Prezi gelanceerd: Prezi Next. Als Prezi Expert lopen wij voorop en hebben wij alle benodigde kennis in huis om jou te helpen met het ontwerpen van een presentatie in Prezi Next!We gaan alleen voor het allerbeste eindresultaat!

de mogelijkheden

Prezi laten maken
Icoon

Bij ons kun je jouw prezi op maat laten maken. We volgen ons 6-stappenplan en gaan samen met jou aan de slag. Allereerst beginnen we met het vertalen van jouw boodschap naar visuals. Hoe breng je een verhaal in beeld? Dit gebeurt in een creatieve sessie. Daarna gaan we voor je aan de slag en hebben we regelmatig contact om aanpassingen en updates te bespreken. Uiteindelijk rolt daar een unieke prezi uit, volledig aangepast op jouw wensen.

Powerpoint naar Prezi
Icoon

Grote kans dat je ooit een belangrijke PowerPoint-presentatie hebt gemaakt die je nog regelmatig gebruikt. Toch wil je het anders aanpakken en op een andere manier presenteren, zonder dat de inhoud van de PowerPoint verloren gaat. Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw verhaal uit de PowerPoint kunnen gaan ondersteunen met Prezi en zelfs versterken, door bijvoorbeeld het gebruik van visuals.Finetuning
Icoon

Je hebt een prezi gemaakt maar bent nog niet helemaal tevreden over het resultaat...Of dit nu komt door het overzicht, de kleuren of de tekstuele inhoud; wij gaan samen met je kijken waar de prezi verbeterd kan worden zodat je uiteindelijk een mooie prezi hebt waar je goed mee voor de dag komt !Tijdens het finetunen gaan we aan de slag met jou bestaande prezi en maken we er samen een prachtige presentatie van!

Corporate template
Icoon

Een corporate template is een basisprezi die je geheel zelf kunt aanpassen en waar je je eigen teksten in zet. We kijken samen met jou naar de kleuren, huisstijl, fonts en logo van je bedrijf. Dit zodat de prezi volledig aansluit op het bedrijf. Vervolgens zetten we een template in elkaar die op jouw wensen aansluit en waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt, zodat je voor iedere presentatie een mooie prezi kunt laten zien.


contact


Wij werken ook met snelle deadlines!

Onze klanten

 • noord-brabant
 • Avans
 • Reynaers
 • Foi
 • Kennisnet
 • Masterpeace
 • Cool Industries
 • campina
 • Pearson
 • QSN
 • Rabobank
 • Rijksoverheid
 • RWS
 • Schoolfino
 • adelante

Onze werkwijze

1
Briefing


Allereerst ontvangen we graag input voor de presentatie. Het doel van de presentatie, de boodschap die overgebracht dient te worden en voor welke doelgroep de presentatie bedoeld is. Een handige tool die we hiervoor aanraden is het Presentatie Project Plan. Dit handige 7-stappenplan helpt je om een goede structuur te creeeren voor je presentatie.

4
Feedback


Na het opleveren van een eerste versie ontvangen we graag feedback. De feedback en aanpassingen nemen we mee voor het ontwerpen van een tweede versie. Soms is het nodig om meerdere feedback-rondes te plannen, dit is geen probleem. We zijn pas tevreden als de opdrachtgever dat ook is.

2
Creatieve sessie


Na de briefing gaan we samen een de slag in een creatieve sessie. Tijdens deze sessie gaan we brainstormen en bedenken we ideeën. Vervolgens gaan we kijken welke ideeën het beste passen bij de boodschap en de doelgroep en komen we samen tot het beste concept. Tijdens deze sessie laten we ook graag zien wat er allemaal mogelijk is met Prezi. Deze sessie duurt ongeveer 2 uur.

5
Design & creatie


Nadat we feedback hebben ontvangen gaan we het project verder uitwerken. De feedback helpt ons om tot het perfecet eindresultaat te kunnen komen. Tijdens deze uitwerking krijgt de presentatie ook steeds meer vorm en worden de laatste details aangevuld en waar nodig aangepast.

3
Concept


Na de creatieve sessie ontvangen we graag alle informatie die we nodig hebben om een eerste versie van de presentatie te ontwerpen. Het kan zijn dat nog niet alles compleet is,geen probleem, we helpen graag bij het zoeken naar geschikt beeldmateriaal. Hierna gaat onze designer aan de slag om een eerste ontwerp en deelt deze vervolgens met de opdrachtgever.

6
Oplevering


Wanneer de prezi perfect is, is het tijd voor de oplevering. We leveren de prezi presentatieklaar aan, je kunt dus direct beginnen met presenteren! Daarnaast staan wij na het project altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

We gaan alleen voor het allerbeste eindresultaat!

Portfolio Prezi Next

Wim Hof Method

OPDRACHT:
Wim Hof wordt ook wel "the Iceman" genoemd. Hij heeft een methode ontwikkeld waarmee je het imuumsysteem kunt beinvloeden. Deze methode heeft vooral te maken met de ademhaling.

In deze Prezi Next presentatie maak je kennis met Wim Hof en zijn methode. We leggen je uit hoe deze methode precies werkt en wat de simpele stappen zijn om hiermee te beginnen.

Olifanten in gevaar

OPDRACHT:
Olifanten worden al jaren met uitsterven bedreigd. Om dit extra onder de aandacht te brengen hebben we deze prezi ontworpen. Alleeerst geven we je algemene informatie over de olifant en de gewoontes. Daarna brengen we het probleem in beeld en leggen we uit hoe je hierbij kunt helpen.

History of sneakers

OPDRACHT:
Sneakers bestaan al lang. Waarom heten sneakers eigenlijk sneakers? Dit en veel meer kom je te weten in deze i nformatie prezi over de geschiedenis van de sneakers. Deze presentatie hebben we ontworpen in de week waarop Prezi Next gelanceerd werd. In deze prezi hebben we gebruik gemaakt van verschillende soorten topic en hebben we gespeeld met verschillende stijlen in de vormgeving.

Portfolio Prezi Classic

FOI

FOI

OPDRACHTGEVER:
FOI Financiële opleidingen


OPDRACHT:
FOI is een opleidingsinstituut voor financiële professionals in zakelijke dienstverlening, non- profit en bedrijfsleven. Ze zorgen voor competentieontwikkeling d.m.v. actuele praktijkgerichte maatwerkopleidingen.

FOI kreeg de uitnodiging om deel te nemen aan een pitch voor een opdracht voor een grote Nederlandse bank. Aan ons de uitdaging om deze pitch te voorzien van een heldere prezi presentatie. Het verhaal speelt zich af in het FOI landschap. Tijdens het verhaal gaan we op reis in dit landschap en maken we verschillende uitstapjes. De scenario's die voorkomen in het verhaal zijn terug te vinden om de berg waarop de personen hun ontdekkingsreis maken.

seats2meet.com

OPDRACHTGEVER:
seats2meet.com

OPDRACHT:
Seats2meet.com biedt een platform voor de digitale bohemiens en onafhankelijke professionals maar ook voor zakelijke nomaden om hun creatieve krachten te ontketenen. S2M geeft deze mensen toegang tot innovatieve werkplekken en meetingspaces ze gemakkelijk kunnen samenwerken met anderen.

Seats2meet.com heeft ons benaderd voor het ontwerpen van een Prezi. Deze Prezi heeft als doel mensen kennis te laten maken met Seat2meet.com. De Prezi kan gepresenteerd worden of als stand-alone worden ingezet. Na het eerste ontwerp hadden we meteen de juiste slag te pakken. Uiteindelijk hebben we deze mooie Prezi opgeleverd.


Seats2meet.com on Prezi

JAARVERSLAG FSC NEDERLAND

OPDRACHTGEVER:
FSC Nederland

OPDRACHT:
Wanneer je het FSC-label op hout- of papierproducten ziet staan weet je dat deze komen uit een FSC-gecertificieerd bos. Dit houdt in dat de bomen zijn gekapt in een verantwoord beheer bos. Alle schakels in de handelsketen moeten worden gecertificeerd om een product met een FSC-logo te mogen verkopen.

FSC Nederland heeft het afgelopen jaar enorm veel gedaan. Aan ons was de eer om al deze hoogtepunten in een Prezi-jaarverslag te plaatsen. Zoals FSC het zelf heeft omgeschreven op de website: "Schenk uzelf een lekker kopje koffie of thee in en bekijk in 5 minuten onze hoogtepunten in het jaaroverzicht 2013."


FSC Nederland - Jaaroverzicht 2013 on Prezi

LEARNING ANALYTICS

OPDRACHTGEVER:
Kennisnet

OPDRACHT:
Kennisnet is dé publieke ict-partner voor het onderwijs. Zij geven onafhankelijk en gratis advies over de inzet en implementatie van ict in het basis-,voortgezet-, en middelbaar beroepsonderwijs. Zij zorgen dat scholen een juiste keuze kunnen maken voor hun ict en onderwijs. 

Wij hebben Kennisnet geholpen bij het maken van een vriendelijke, leuke prezi. Tijdens de creatieve sessie kwam naar boven dat het ging om een complex verhaal waar nog geen beeld bij bestond. De eerste versie van de prezi werd dan ook uitgebreid, maar na een tweede creatieve sessie is hij ingekort en past hij nu perfect bij het verhaal dat Kennisnet vertelt. Er wordt gebruik gemaakt van veel kleur en het thema schreeuwt “JONG!”.

 

Terranova @ SXSW

OPDRACHTGEVER:
Terranova

OPDRACHT:
Terranova is een nieuw concept voor een app, waarmee de meest dichtstbijzijnde personen, plaatsen en evenementen gevonden worden. Dit concept werd begin april gepitcht tijdens een van de grootste festivals voor muziek, film en interactiviteit van de wereld: het South by Southwest Festival in Austin, Texas (SXSW). Wij mochten deze pitch in elkaar zetten en werden zo een belangrijk onderdeel van de pitch.

Van tevoren was de volledige storyline al helder, waardoor het proces vlot liep en er snel geschakeld kon worden. Alle informatie van de presentatie staat in het logo van Terranova, waardoor de bedrijfsnaam het middelpunt blijft. De kleuren die gebruikt zijn bestaan uit de kleuren van het logo en er wordt natuurlijk veel gebruik gemaakt van afbeeldingen!


Terranova - Terrnova SXSW on Prezi

Kansrijke innovaties

OPDRACHTGEVER:
InnovA58

OPDRACHT:
InnovA58 is een initiatief om de snelweg A58 te vernieuwen. Tijdens dit proces wordt gekeken naar bijzondere alternatieven om de snelweg zo snel mogelijk te realiseren waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Iedereen krijgt bij InnovA58 de kans om innovatieve ideeën te bedenken en te delen met de projectorganisatie. Wij maakten een prezi waarin al deze innovatieve ideeën werden toegelicht.

De prezi is enorm visueel geworden; je ziet de A58 van de toekomst. Je kunt op de prezi op twee verschillende manieren bekijken. Allereerst kun je het pad volgen, waardoor je automatisch langs alle innovaties komt, maar je kunt ook zelf de innovaties bekijken door ze direct aan te klikken. De verschillende kleuren die gebruikt zijn staan voor de diverse categorieën waarin de innovaties zijn ingedeeld. De prezi is hierdoor duidelijk, overzichtelijk, kleurrijk en natuurlijk creatief!


Kansrijke innovaties - InnovA58 on Prezi

Innovatiekracht

OPDRACHTGEVER:
Kennisnet

OPDRACHT:
Kennisnet is dé publieke ict-partner voor het onderwijs. Zij geven onafhankelijk en gratis advies over de inzet en implementatie van ict in het basis-, voortgezet-, en middelbaar beroepsonderwijs. Zij zorgen dat scholen een juiste keuze kunnen maken voor hun ict en onderwijs. Wij maakten een prezi over innovatiekracht; het zoeken naar nieuwe trends binnen het onderwijs.

We werkten samen met het bedrijf More Than Life dat de illustraties voor de prezi heeft verzorgd. Wij hebben deze illustraties omgezet naar een mooie en effectieve prezi, waarin geluid en animatie een grote rol in spelen. Hierdoor wordt de prezi interactief en wordt het verhaal enorm leuk om naar te luisteren en te kijken!


Testimonials

Mijn samenwerking met Hedwyg en Sanne hebben me niet alleen een onderscheidende Prezi opgeleverd maar ook inzicht hoe je een professionele presentatie opbouwt.

Ik ben ervan overtuigd dat ik hiermee mijn klanten kan overtuigen dat onze producten de beste oplossing zijn voor hun probleem.

Maarten Wijffelaars - Directeur
Cool Industries

Onze ervaring met Prezi University is uitstekend. Ze hebben voor ons een mooie en praktisch Prezi-template gemaakt, waarmee we – na een leuke training – geheel zelfstandig uit de voeten kunnen. Voor specifieke (grafische) vragen en feedback kunnen we er vrijwel 24/7 terecht. Prezi University is in staat om van abstract naar concreet te werken en andersom. Creatieve mensen waarmee je prettig kan samenwerken en waarvan je op aan kunt!


Moventem

Na de conceptontwikkeling 'challengt' Prezi University de klant zeer gestructureerd en efficiënt bij het helder definiëren van het doel, de boodschap en de propositie voor de Prezi. Een duidelijke meerwaarde! Ook geeft Prezi University bruikbare en creatieve ideeën om tijdens de Prezi perfectaan te sluiten bij de beleving van de doelgroep.


Avans
Een prezi laten maken? Neem contact met ons op.