Logo Prezi University
Prezi Design

Prezi Design

Welkom op onze designpagina! Wij zijn Prezi University en bij ons kun je jouw eigen prezi laten maken. We gaan samen met jou aan de slag om een perfecte prezi neer te zetten die voldoet aan alle eisen. We geven je inspiratie en brainstormen samen over het uiteindelijke concept. Daarna gaan we voor je aan de slag en wordt het concept uitgewerkt tot een mooie creatie. Op deze website kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om alvast in de stemming te komen! Veel Prezier!

We gaan alleen voor het allerbeste eindresultaat!

de mogelijkheden

Prezi laten maken
Icoon

Bij ons kun je jouw prezi op maat laten maken. We volgen ons 6-stappenplan en gaan samen met jou aan de slag. Allereerst beginnen we met het vertalen van jouw boodschap naar visuals. Hoe breng je een verhaal in beeld? Dit gebeurt in een creatieve sessie. Daarna gaan we voor je aan de slag en hebben we regelmatig contact om aanpassingen en updates te bespreken. Uiteindelijk rolt daar een unieke prezi uit, volledig aangepast op jouw wensen.

Powerpoint naar Prezi
Icoon

Grote kans dat je ooit een belangrijke PowerPoint-presentatie hebt gemaakt die je nog regelmatig gebruikt. Toch wil je het anders aanpakken en op een andere manier presenteren, zonder dat de inhoud van de PowerPoint verloren gaat. Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw verhaal uit de PowerPoint kunnen gaan ondersteunen met Prezi en zelfs versterken, door bijvoorbeeld het gebruik van visuals.Finetuning
Icoon

Tijdens het finetunen gaan we aan de slag met een bestaande prezi, door jou zelf gemaakt. Je hebt een prezi gemaakt, maar bent er nog niet helemaal van overtuigd. Of dit nu komt door het overzicht, de kleuren of de tekstuele inhoud; wij gaan samen met je kijken waar de prezi verbeterd kan worden zodat je uiteindelijk een mooie prezi hebt waar je goed mee voor de dag komt!

Corporate template
Icoon

Een corporate template is een basisprezi die je zelf altijd kunt aanpassen en waar je je eigen teksten in zet. We kijken samen met jou naar de kleuren, huisstijl, fonts en logo van je bedrijf  zodat de prezi volledig aansluit op het bedrijf. Vervolgens zetten we een template in elkaar die op jouw wensen aansluit en waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt, zodat je voor iedere presentatie een mooie prezi kunt laten zien.


contact


Wij werken ook met snelle deadlines!

Onze klanten

 • noord-brabant
 • Avans
 • Reynaers
 • Foi
 • Kennisnet
 • Masterpeace
 • Cool Industries
 • campina
 • Pearson
 • QSN
 • Rabobank
 • Rijksoverheid
 • RWS
 • Schoolfino
 • adelante

Onze werkwijze

1
Briefing


Allereerst lever je input voor de presentatie aan. Zoals het doel, welke boodschap je wilt overbrengen en wie het publiek is. Ook lever je alvast relevant en beschikbaar beeldmateriaal aan. Nu kunnen we ons gaan voorbereiden op de tweede stap.

4
Feedback


Daarna komt een feedbackronde. Dit spreekt voor zich. Wij tonen je de prezi en zijn benieuwd wat je er van vindt. Misschien zijn er een aantal details, of andere onderdelen, die je liever anders ziet. Hier gaan we vervolgens weer mee aan de slag.

2
Creatieve sessie


Na de briefing gaan we samen aan de slag in een creatieve sessie. Tijdens deze sessie kunnen we verschillende varianten laten zien en kunnen we tonen wat het effect van bepaalde keuzes is. Er wordt ook gebrainstormd en ideeën worden besproken. Deze sessie duurt ongeveer 2 uur.

5
Design & creatie


Na de feedbackronde gaan we het project verder uitwerken. We passen de onderdelen uit de feedbackronde aan en zetten de puntjes op de i. Eventueel maken we extra onderdelen, ontwikkelen we animaties of passen we teksten aan.

3
Concept


Na de creatieve sessie bespreken we wat er nog moet gebeuren en welk beeldmateriaal en teksten nog moeten worden aangeleverd. Misschien moet er nog beeldmateriaal gevonden worden, of animaties gemaakt worden. Hier gaan we mee aan de slag, waarna een eerste versie van de prezi ontstaat.

6
Oplevering


De allerlaatste stap is natuurlijk de oplevering. We leveren de prezi presentatieklaar aan, dus je kunt direct beginnen met presenteren!

We gaan alleen voor het allerbeste eindresultaat!

Portfolio

FOI

FOI

OPDRACHTGEVER:
FOI Financiële opleidingen


OPDRACHT:
FOI is een opleidingsinstituut voor financiële professionals in zakelijke dienstverlening, non- profit en bedrijfsleven. Ze zorgen voor competentieontwikkeling d.m.v. actuele praktijkgerichte maatwerkopleidingen.

FOI kreeg de uitnodiging om deel te nemen aan een pitch voor een opdracht voor een grote Nederlandse bank. Aan ons de uitdaging om deze pitch te voorzien van een heldere prezi presentatie. Het verhaal speelt zich af in het FOI landschap. Tijdens het verhaal gaan we op reis in dit landschap en maken we verschillende uitstapjes. De scenario's die voorkomen in het verhaal zijn terug te vinden om de berg waarop de personen hun ontdekkingsreis maken.

coolindustries

Cool Industries

OPDRACHTGEVER:
Cool Industries


OPDRACHT:
Cool Industries vindt dat verandering moet leiden tot verbetering. Verbetering in de resultaten van onze klanten en hun onderneming, het milieu en de arbeidsomstandigheden.  Daarom ontwikkelen ze de meest duurzame en energie-efficiënte koeltorens en verdampingscondensors. Cool Industries richt zich op de complete levenscyclus van deze installaties:
van ontwikkeling tot plaatsing en van onderhoud tot vervanging.

Om mensen kennis te laten maken met het bedrijf was Cool Industries op zoek naar een partij die kon helpen bij het ontwikkelen van een indrukwekkende presentatie. Na het ontwikkelen van een duidelijk verhaal vanuit Cool Industries was het voor ons de uitdaging om de vertaalslag te maken naar een beeldende presentatie. Na een fijne samenwerking is een prachtige prezi tot stand gekomen. Deze presentatie is een voorbeeld van hoe wij presentaties het liefste zien, weinig woorden en veel beeld.

Euroscript

Euroscript

OPDRACHTGEVER:
Euroscript


OPDRACHT:
Kwalitatief hoogstaande en sterk beveiligde oplossingen en diensten aanbieden. Euroscript zet zich ten volle in om haar klaten oplossingen en diensten van hoogstaande kwaliteit aan te bieden.

Euroscript werkte met een verouderde PowerPoint presenatie. Na het volgen van een cursus Prezi basis wisten ze het meteen, de nieuwe presentatie moest een Prezi worden. Voor het ontwerpen van deze nieuwe presentatie hebben ze ons benaderd. Tijdens de creatieve sessie op het kantoor in Eindhoven werd onze interesse gewerkt door de mooie beelden die daar aan de muur hangen. We hebben deze tekenachtige stijl gebruikt voor het het ontwerp en de inhoud van de presenatie in dezelfde vorm gegoten.

Euroscript

2020, daar wil je nu al zijn

OPDRACHTGEVER:
Provincie Noord Brabant


OPDRACHT:
De naam Brabant is een afgeleide van Braecbant. Dit is een samenvoeging van braec, dat broek of drassig land betekent, en bant, dat streek betekent.

Door de provincie Noord Brabant zijn wij benaderd voor een last-minute prezi. Deze prezi was bedoeld voor een bijeenkomst met ruim 200 mensen. Tijdens deze bijeenkomst presenteerde de provincie haar plannen voor de komende jaren. De presentatie moest kort, strak en krachtig worden. Iets wat zeker is gelukt. Ook voor een last-minute Prezi kun je dus bij Prezi University terecht.

seats2meet.com

OPDRACHTGEVER:
seats2meet.com

OPDRACHT:
Seats2meet.com biedt een platform voor de digitale bohemiens en onafhankelijke professionals maar ook voor zakelijke nomaden om hun creatieve krachten te ontketenen. S2M geeft deze mensen toegang tot innovatieve werkplekken en meetingspaces ze gemakkelijk kunnen samenwerken met anderen.

Seats2meet.com heeft ons benaderd voor het ontwerpen van een Prezi. Deze Prezi heeft als doel mensen kennis te laten maken met Seat2meet.com. De Prezi kan gepresenteerd worden of als stand-alone worden ingezet. Na het eerste ontwerp hadden we meteen de juiste slag te pakken. Uiteindelijk hebben we deze mooie Prezi opgeleverd.


Seats2meet.com on Prezi

JAARVERSLAG FSC NEDERLAND

OPDRACHTGEVER:
FSC Nederland

OPDRACHT:
Wanneer je het FSC-label op hout- of papierproducten ziet staan weet je dat deze komen uit een FSC-gecertificieerd bos. Dit houdt in dat de bomen zijn gekapt in een verantwoord beheer bos. Alle schakels in de handelsketen moeten worden gecertificeerd om een product met een FSC-logo te mogen verkopen.

FSC Nederland heeft het afgelopen jaar enorm veel gedaan. Aan ons was de eer om al deze hoogtepunten in een Prezi-jaarverslag te plaatsen. Zoals FSC het zelf heeft omgeschreven op de website: "Schenk uzelf een lekker kopje koffie of thee in en bekijk in 5 minuten onze hoogtepunten in het jaaroverzicht 2013."


FSC Nederland - Jaaroverzicht 2013 on Prezi

Local Online Marketing

Local Online Marketing

OPDRACHTGEVER:
Local Online Marketing / AdExperts


OPDRACHT:
Local Online Marketing behoort tot een van de beste internetbureau's van Nederland. Ze zetten jarenlange ervaring en hun uitstekende werkwijze in om de vindbaarheid van klanten in Google volledig uit handen te nemen.

Om klanten kennis te laten maken met hun bedrijf was Local Online Marketing op zoek naar een manier waarop ze het bestaande verhaal konden versterken. De sales-werknemers gaan nu op pad met deze Prezi incuslief hun eigen verhaal. De presentatie geeft aan hoe belangrijk het in deze tijd is om vindbaar te zijn op internet. Daarnaast geven enkele bestaande klanten aan hoe Local Online Marketing hun heeft geholpen.

LEARNING ANALYTICS

OPDRACHTGEVER:
Kennisnet

OPDRACHT:
Kennisnet is dé publieke ict-partner voor het onderwijs. Zij geven onafhankelijk en gratis advies over de inzet en implementatie van ict in het basis-,voortgezet-, en middelbaar beroepsonderwijs. Zij zorgen dat scholen een juiste keuze kunnen maken voor hun ict en onderwijs. 

Wij hebben Kennisnet geholpen bij het maken van een vriendelijke, leuke prezi. Tijdens de creatieve sessie kwam naar boven dat het ging om een complex verhaal waar nog geen beeld bij bestond. De eerste versie van de prezi werd dan ook uitgebreid, maar na een tweede creatieve sessie is hij ingekort en past hij nu perfect bij het verhaal dat Kennisnet vertelt. Er wordt gebruik gemaakt van veel kleur en het thema schreeuwt “JONG!”.

 

CREATING PEACE TOGETHER

OPDRACHTGEVER:
MasterPeace

OPDRACHT:
MasterPeace is het meest besproken vredesinitiatief van 2013. Een initiatief dat iedereen inspireert om zijn / haar talent en energie te gebruiken om vrede en saamhorigheid te creëren. Door het gebruik van muziek, kunst en educatie wil MasterPeace de weg leiden naar een meer duurzame wereld met minder conflicten. Een topinitiatief dus!En wij hebben alvast iets bijgedragen aan de weg naar vrede. Het uitgangspunt van de prezi is het logo van MasterPeace. Alle informatie wordt dan ook in dit logo geplaatst. De informatie in de prezi geeft aan waar MasterPeace voor staat en dient als algemene presentatie. Omdat er veel beeldmateriaal beschikbaar was, zoals mooie video’s, is er geprobeerd zo min mogelijk tekst te gebruiken voor extra impact. De prezi wordt ingezet als promotiemateriaal en het is de bedoeling dat meer mensen mee gaan helpen de wereld een betere plek te maken. Veel kleur, vrolijkheid, maar ook tijd voor de serieuze zaken.

 

pearson

SERI

OPDRACHTGEVER:
Alliander

OPDRACHT:
Via energienetwerken zorgt Alliander voor de distributie van gas en elektriciteit in een groot deel van Nederland. Met ons werk maken wij wonen, werken, transport en recreatie mogelijk. 

Voor het introduceren van een nieuwe project genaamd SERI werd een "roadtrip" georganiseerd voor alle management teams binnen Alliander. Voor deze roadtrip was het bedrijf op zoek naar een pakkende en flitsende presentatie en daarvoor hebben ze contact opgenomen met Prezi University. Na het filteren van de informatie hebben we uiteindelijk samen een prachtige Prezi ontworpen. Deze presentatie viel ook erg in de smaak bij de manegement teams die nog geen ervaring hadden met deze tool.

 

SRA

IVI DORAL

OPDRACHTGEVER:
The Mansions

OPDRACHT:
The Mansions is een architectenbureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van een luxe villawijk in Conroe, Texas. Dit concept combineert natuurlijke omgevingselementen met een luxe levensstijl. Zo worden er bijvoorbeeld een resort-achtig zwembad en een park gerealiseerd. Wij maakten een prezi waarmee potentiele kopers aangesproken worden tot het aanschaffen van een appartement of woning.

De prezi sluit perfect aan op de huisstijl van het bureau. Er worden diverse villa’s uitgelicht en per villa worden de specificaties getoond om potentiele kopers informatie te verschaffen. De prezi wordt getoond op een groot scherm, waarop alles exact moest passen. Dit was een uitdaging, aangezien het grote scherm bestaat uit meerdere kleine schermen.


Terranova @ SXSW

OPDRACHTGEVER:
Terranova

OPDRACHT:
Terranova is een nieuw concept voor een app, waarmee de meest dichtstbijzijnde personen, plaatsen en evenementen gevonden worden. Dit concept werd begin april gepitcht tijdens een van de grootste festivals voor muziek, film en interactiviteit van de wereld: het South by Southwest Festival in Austin, Texas (SXSW). Wij mochten deze pitch in elkaar zetten en werden zo een belangrijk onderdeel van de pitch.

Van tevoren was de volledige storyline al helder, waardoor het proces vlot liep en er snel geschakeld kon worden. Alle informatie van de presentatie staat in het logo van Terranova, waardoor de bedrijfsnaam het middelpunt blijft. De kleuren die gebruikt zijn bestaan uit de kleuren van het logo en er wordt natuurlijk veel gebruik gemaakt van afbeeldingen!


Terranova - Terrnova SXSW on Prezi

Kansrijke innovaties

OPDRACHTGEVER:
InnovA58

OPDRACHT:
InnovA58 is een initiatief om de snelweg A58 te vernieuwen. Tijdens dit proces wordt gekeken naar bijzondere alternatieven om de snelweg zo snel mogelijk te realiseren waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Iedereen krijgt bij InnovA58 de kans om innovatieve ideeën te bedenken en te delen met de projectorganisatie. Wij maakten een prezi waarin al deze innovatieve ideeën werden toegelicht.

De prezi is enorm visueel geworden; je ziet de A58 van de toekomst. Je kunt op de prezi op twee verschillende manieren bekijken. Allereerst kun je het pad volgen, waardoor je automatisch langs alle innovaties komt, maar je kunt ook zelf de innovaties bekijken door ze direct aan te klikken. De verschillende kleuren die gebruikt zijn staan voor de diverse categorieën waarin de innovaties zijn ingedeeld. De prezi is hierdoor duidelijk, overzichtelijk, kleurrijk en natuurlijk creatief!


Kansrijke innovaties - InnovA58 on Prezi

Innovatiekracht

OPDRACHTGEVER:
Kennisnet

OPDRACHT:
Kennisnet is dé publieke ict-partner voor het onderwijs. Zij geven onafhankelijk en gratis advies over de inzet en implementatie van ict in het basis-, voortgezet-, en middelbaar beroepsonderwijs. Zij zorgen dat scholen een juiste keuze kunnen maken voor hun ict en onderwijs. Wij maakten een prezi over innovatiekracht; het zoeken naar nieuwe trends binnen het onderwijs.

We werkten samen met het bedrijf More Than Life dat de illustraties voor de prezi heeft verzorgd. Wij hebben deze illustraties omgezet naar een mooie en effectieve prezi, waarin geluid en animatie een grote rol in spelen. Hierdoor wordt de prezi interactief en wordt het verhaal enorm leuk om naar te luisteren en te kijken!


Testimonials

Mijn samenwerking met Hedwyg en Sanne hebben me niet alleen een onderscheidende Prezi opgeleverd maar ook inzicht hoe je een professionele presentatie opbouwt.

Ik ben ervan overtuigd dat ik hiermee mijn klanten kan overtuigen dat onze producten de beste oplossing zijn voor hun probleem.

Maarten Wijffelaars - Directeur
Cool Industries

Onze ervaring met Prezi University is uitstekend. Ze hebben voor ons een mooie en praktisch Prezi-template gemaakt, waarmee we – na een leuke training – geheel zelfstandig uit de voeten kunnen. Voor specifieke (grafische) vragen en feedback kunnen we er vrijwel 24/7 terecht. Prezi University is in staat om van abstract naar concreet te werken en andersom. Creatieve mensen waarmee je prettig kan samenwerken en waarvan je op aan kunt!


Moventem

Na de conceptontwikkeling 'challengt' Prezi University de klant zeer gestructureerd en efficiënt bij het helder definiëren van het doel, de boodschap en de propositie voor de Prezi. Een duidelijke meerwaarde! Ook geeft Prezi University bruikbare en creatieve ideeën om tijdens de Prezi perfectaan te sluiten bij de beleving van de doelgroep.


Avans
Een prezi laten maken? Neem contact met ons op.