Logo Prezi University

Over Prezi University

Als officiële Prezi Expert in Nederland, kun je bij Prezi University alles leren over Prezi. Wij geven je inspiratie, leren je alle ins & outs van Prezi en helpen je graag verder bij het maken en geven van je presentatie. Dit doen we door middel van trainingen, workshops en events. Ook schrijven we regelmatig artikelen en geven je de beste tips & tricks om te gebruiken in Prezi.

We vinden het belangrijk dat je met plezier en passie je presentatie geeft, en als wij daarbij kunnen helpen doen we dat graag! Met Prezi? Ja, want wij geloven in Prezi. Wij zijn nu eenmaal gek op de tool en daarom willen wij jou er alles over leren. Als je de tool eenmaal kent, heb je een zorg minder en kun je je concentreren op het verhaal dat je wilt vertellen.

Awards

Over Prezi University

Prezi University is winnaar van de Prezi Awards 2014. Deze award is gewonnen met de prezi 'My love for books' die Hedwyg van Groenendaal maakte voor PechaKuchaNight Amsterdam. Ze won deze award in de categorie 'best zoom'. De jury zegt: “We have no doubt that its dramatic “reveal” at the end left the audience with dropped jaws.”

In 2013 deed Hedwyg mee aan de TED-Prezi wedstrijd en met succes! Op 28 februari ontving Hedwyg een mail waarin stond dat ze bij de 10 finalisteren zat, supergaaf! Enkele uren later kreeg ze een bericht van Prezi dat ze had gewonnen!

Benieuwd naar de award-winnende prezi? Bekijk hem hier!

 
Wil je uitblinken met je presentatie? Gebruik prezi!

Een stukje geschiedenis

Over Prezi University

Prezi University is opgericht door Hedwyg van Groenendaal, eigenaar van Via Milia. Hedwyg is auteur van maar liefst 18 boeken, waarvan 8 Prezi boeken. Tevens is zij docent in hart en nieren. Haar passie vindt ze in het makkelijk en toegankelijk maken van tools en technieken die voor veel mensen moeilijk zijn (of moeilijk lijken).
In september 2010 publiceerde Hedwyg het boek Presenteren met Prezi, het eerste boek over Prezi wereldwijd en in 2010 zelfs het best verkochte Nederlandstalige computerboek. Hierna volgden een 2e, 3e, 4e en 5e editie, twee Engelstalige boeken en het boek Prezi voor kids. Hedwyg heeft veel contact met Prezi.com, is bèta-tester voor Prezi.com, Prezi ambassadeur en een van de eerste officiele Prezi experts.

onze kernwaardes

Onderscheidend
Icoon

Tijdens onze trainingen maken we gebruik van het unieke, door Hedwyg ontwikkelde trainingsprogramma. Daarnaast helpen wij u graag bij het vertellen van uw verhaal in een onderscheidende prezi waarin de boodschap centraal staat.

Delen
Icoon

We weten bijna alles over Prezi en dat delen we graag. Onze trainingen zorgen  ervoor dat iedereen op een leuke en simpele manier aan de slag kan gaan met Prezi, en hun creatieve ideeën om kunnen zetten naar een prachtige presentatie.Innovatief
Icoon

We zijn nieuwsgierig en daardoor altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe technologieën. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën binnen Prezi en delen we deze graag met onze klanten in een blog.

Leren
Icoon

Met ons unieke trainingsprogramma leren we graag iedereen op een leuke manier omgaan met Prezi. We zijn goed in lesgeven en brengen graag onze kennis over aan onze cursisten. 

Wij delen graag onze kennis.

Independent Expert

Expert Prezi University

Prezi University is officieel onafhankelijk Prezi Expert en daar zijn we trots op! Vrij snel na de opkomst van Prezi in Nederland zijn we door Prezi geselecteerd als officieel Prezi Expert en bèta-tester, waardoor we van alle nieuwe features en ontwikkelingen op de hoogte zijn. We houden direct contact met de hoofdkantoren van Prezi in Boedapest en San Francisco, waardoor we alle nieuwtjes als eerste horen en deze meteen toe kunnen passen in ons werk.

Boeken

Hedwyg van Groenendaal is oprichter en eigenaar van Prezi University en al sinds 1993 actief op en voor het web. Ze is auteur van 18 boeken over webdesign en Prezi. Onlangs schreef ze de 5e editie van de bestseller Presenteren met Prezi.
Hedwyg geeft lezingen, ontwikkelt en geeft trainingen (ook incompany) en geeft (soms ongevraagd) advies over wat er op het web gebeurt. Ook was ze vaste columnist voor het vaktijdschrift Webdesigner Magazine. Hedwyg vindt haar passie in het makkelijk en toegankelijk maken van tools en technieken die voor veel mensen moeilijk zijn (of moeilijk lijken). Trefwoorden die op haar van toepassing zijn: web, deskundig, enthousiast, creatief, gedreven, technisch, analytisch, Prezi, social media, twitter.
PRESENTEREN MET PREZI WAS HET EERSTE PREZI BOEK WERELDWIJD!