Logo Prezi University
Workshop Prezi

BOOTCAMP Prezi Next - 6 juni 2019

In een dag leren wij jou precies wat je nodig hebt om Prezi Next op de goede manier te gebruiken. De training is heel praktisch opgezet. Het geleerde pas je meteen toe, zodat je direct jouw Prezi vaardigheden opbouwt en na de training ben jij helemaal klaar voor de wereld van het nieuwe presenteren!

Jij bent inmiddels toch ook wel klaar met overvolle slides, oneindige lijsten met bulletpoints en PowerPoint-achtige presentaties?

 

Doe mee met onze Bootcamp Prezi Next en jouw presentaties zijn nooit meer saai.
Je leert de kracht van Prezi kennen en toepassen.
Prezi is de makkelijkste manier om een beeldende presentatie te maken (in plaats van vooral bullet-points en tekst) en een presentatie die goed is gestructureerd. Met Prezi maak je automatisch onderscheid in hoofd- en bijzaken.

Prezi brengt jouw presentatie naar een volgend niveau!

 

Naast het werken met Prezi leer je ook het Presentatie Project Plan (PPP) gebruiken. Met dit bewezen 7-stappenplan van Hedwyg van Groenendaal maak jij een heldere structuur voor jouw volgende presentatie. Stap niet meer in de grootste presentatievalkuil dat je meteen in de tool duikt. Eerst een plan, dan de tool.

 

Uiteraard krijg je ook veel praktische tips voor je volgende succesvolle presentatie.


 

INSCHRIJVEN BOOTCAMP PREZI NEXT

 

Wat is Prezi eigenlijk?

Prezi is een nieuwe, innovatieve presentatietool waarmee je op een andere manier je presentatie opbouwt. In Prezi werk je namelijk met één groot canvas, vergelijkbaar met een groot vel papier. Daar plaats je alles op. Het werkt als een soort mindmap.

Je zoomt in voor details (je duikt als het ware letterlijk in een onderwerp) en je zoomt uit voor overzicht. Hierdoor kun je veel beter hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden en leg je makkelijker relaties tussen stukken informatie.

Als je Prezi goed wilt inzetten, moet je het slide-denken loslaten. Prezi werkt op basis van overzichtsdenken en dit heeft veel voordelen. Als je eenmaal het Prezi-denken door hebt, gaat er een wereld voor je open. We nodigen je uit dit met ons te ontdekken in onze Bootcamp Prezi Next.

 

INSCHRIJVEN BOOTCAMP PREZI NEXT

 

Heb jij ons nieuwe ebook al gedownload?

Zomaar 37 Prezi- en presentatietips als cadeautje in je mailbox.
Helemaal gratis. Van ons. Voor jou.
Schrijf je voor onze nieuwsbrief en de gratis tips zijn voor jou.

 

37 Prezi- en presentatietips

 

 

Ontvang 37 Gratis tips

 

"Alles is makkelijk te begrijpen en direct toepasbaar."